20 feb: Stadsbijeenkomst Hoogbouwvisie

Bent u benieuwd naar het concept plan van de gemeente Amersfoort voor de Hoogbouwvisie? Kom dan naar de bijeenkomst op woensdag 20 februari. Daar gaan ambtenaren van de gemeente graag in gesprek met u over de inhoud van het plan.

Met de opbrengst van deze gesprekken scherpt gemeente de concept visie aan. Een aangepast plan wordt vervolgens voor besluitvorming voorgelegd aan de gemeenteraad.

Concept Hoogbouwvisie
Amersfoort kiest zoveel mogelijk voor inbreiding van de bestaande stad, onder andere door hoogbouw. De gemeente moedigt hoogbouw aan op specifieke plekken in de stad en is terughoudend met hoogbouw op andere plekken. De afweging of en hoe hoogbouw op een plek kan blijft maatwerk en wordt per locatie beoordeeld met de Hoogbouw Effect Rapportage.

Programma
De stadsbijeenkomst is op woensdag 20 februari aanstaande in Stadscafé de Observant.
19.30 uur: Inloop
20.00 uur: Opening en een korte toelichting op de inhoud van de hoogbouwvisie
20.10 uur: Het gesprek met u en andere geïnteresseerden over de visie aan verschillende tafels
Ongeveer 21.45 uur: Afsluitende borrel

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze uitnodiging? Neem dan contact op met projectmanager: Arno Goossens.
Hij is bereikbaar via e-mailadres hoogbouw@amersfoort.nl of telefonisch via assistent projectmanager Selma van Meel-ten Brinke 033-469 48 73.