16 oktober t/m 04 november Panorama NL en Amersfoort

Van woensdag 16 oktober tot en met woensdag 6 november staat het Rietveldpaviljoen in het teken van de ruimtelijke inrichting van Nederland en Amersfoort en de ontwikkelingen, opgaven en uitdagingen die daarbij komen kijken.

In de door het land reizende expositie Panorama NL verbeeldt het College van Rijksadviseurs een perspectief op de ruimtelijke inrichting van Nederland. Naast Panorama NL is te zien welke ontwikkelingen en uitdagingen in Amersfoort spelen op het gebied van de inrichting van de leefomgeving. Ook wordt de opbrengst getoond van interviews en gesprekken in de stad over de kwaliteiten van en ontwikkelingen in Amersfoort, die zijn georganiseerd in voorbereiding op het opstellen van de Omgevingsvisie.

FASadE stelt in het Rietveldpaviljoen met Scholen in de Kunst foto’s tentoon van de openbare ruimte die zijn gemaakt naar aanleiding van de verschillende Jane’s walks die dit jaar zijn georganiseerd door vier Amersfoortse wijken. Gemeente en FASadE zijn van 16 oktober – 6 november in het Rietveldpaviljoen te gast bij 033Fotostad, dat tot en met het einde van het jaar verschillende fototentoonstellingen organiseert.

De opening vindt plaats op dinsdag 15 oktober, van 16.00 – 17.30 uur, met een kort openingswoord om 16.30 uur.
Bent u erbij? Meldt u zich dan aan door een e-mail terug te sturen aan omgevingswet@amersfoort.nl.