Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

Dag van de Architectuur 2021 - 19 juni

Zaterdag 19 juni a.s. is het de landelijke Dag van de Architectuur, met als thema “Architectuur - Klimaat”. “Architectuur - Klimaat” gaat over de dubbele lading van klimaatverandering en architectuurklimaat – over het fysieke klimaat als ontwerpopgave en over de vraag of en hoe ontwerpers een rol spelen in ruimtelijk-maatschappelijke opgaven. FASadE vraagt verschillende ontwerpers op het thema te reflecteren en stelt een compilatiefilmpje samen dat op 19 juni zal worden getoond.

 


De Dag van de Architectuur is een landelijk evenement, dat in vele steden en regio’s lokaal wordt georganiseerd. Elke stad en regio heeft het programma anders ingevuld, ook de datum kan afwijken. Zie de landelijke website en lokale partners voor actuele informatie.

dsd
FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!