Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

Jane's Walk Vathorst onder leiding van Eugene Zaaijer

Een Jane’s Walk is geen toeristische tour, het is meer een gesprek dat wandelend wordt gevoerd. Een afwisselende en verrassende ronde door oude en nieuwe buurten waarbij al wandelend wordt gesproken over de beleving van publieke plekken onderweg. Geïnspireerd door de activiste Jane Jacobs worden Jane's walks wereldwijd georganiseerd.

FASadE organiseert in principe ieder jaar twee Jane's Walks door Amersfoortse wijken en voegt daar Vathorst nu aan toe. De wandeling vindt plaats onder leiding van Eugène Zaaijer. Onderweg worden verschillende plekken aangedaan en komen bewoners en gebruikers aan het woord.

Jane's walk Vathorst:
Datum: 25 maart 2023
Start: om 13.30 uur bij station Vathorst (hier eindigen we ook). We verzamelen bij de plakzuil bij de stationsingang aan de noordzijde.
Duur:
ca. 2,5 uur

dsd
FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!