Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

Spiegelexpeditie en spiegelarchitectuurquiz

Vanaf 9 juni is de tentoonstelling MIRROR | MIRROR te zien in Kunsthal KAdE (onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen). Een tentoonstelling over de veelzijdigheid van het fenomeen spiegeling. In samenwerking met Kunsthal KAdE stelde FASadE voor families een spiegelexpeditie op door de binnenstad, waarin spiegeling en architectuur nadrukkelijk een rol spelen. Een leuke manier om in eigen stad samen op verkenning te gaan. De Spiegelexpeditie is verkrijgbaar bij VVV Amersfoort en zodra de tentoonstelling opent ook in de shop van Kunsthal KAdE. Op de website van Kunsthal KAdE vind je actuele openingstijden.

FASadE liet zich inspireren bij de voorbereidingen van de spiegelexpeditie. Speel nu online de FASadE spiegelarchitectuurquiz en kom alvast in de stemming met beelden waar je blij van wordt!

Foto: Hans Wilschut
COVID 19 en FASadE
COVID - 19 en FASadE / Lees meer
De COVID-19 crisis raakt iedereen. Met een aangepast programma blijft FASadE inspireren. Gezien de huidige ontwikkelingen laat FASadE programma alleen doorgang vinden als de 1,5m afstand goed gehandhaafd kan worden. Op eigen gelegenheid kun je op stap gaan met de architectuurroutekaarten langs het werk van stadsarchitecten C.B. van der Tak of D. Zuiderhoek. Binnenkort is er de Spiegelexpeditie.