Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

Spiegelexpeditie en spiegelarchitectuurquiz

Vanaf 9 juni is de tentoonstelling MIRROR | MIRROR te zien in Kunsthal KAdE (onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen). Een tentoonstelling over de veelzijdigheid van het fenomeen spiegeling. In samenwerking met Kunsthal KAdE stelde FASadE voor families een spiegelexpeditie op door de binnenstad, waarin spiegeling en architectuur nadrukkelijk een rol spelen. Een leuke manier om in eigen stad samen op verkenning te gaan. De Spiegelexpeditie is verkrijgbaar bij VVV Amersfoort en zodra de tentoonstelling opent ook in de shop van Kunsthal KAdE. Op de website van Kunsthal KAdE vind je actuele openingstijden.

FASadE liet zich inspireren bij de voorbereidingen van de spiegelexpeditie. Speel nu online de FASadE spiegelarchitectuurquiz en kom alvast in de stemming met beelden waar je blij van wordt!

Foto: Hans Wilschut
FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!