Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap
bron: H+N+S Landschapsarchitecten

TIP: Bloeiende Bermen Roadshow

Sinds 2020 zijn in Amersfoort talrijke vierkante meters gazon in parken en bermen omgevormd naar kleurrijke kruidenvegetaties voor bijen, vlinders en andere insecten. Dit wordt gedaan door Koninklijke Ginkel Groep in samenwerking met Gemeente Amersfoort, Natuurpro, Job Claushuis en JUB Holland-Royal Supplier of colour. Met deze bloeiende bermen wordt binnen de bebouwde kom een enorme biodiversiteitswinst geboekt.

Op dinsdag 25 juni neemt Lena Grunicke, natuurtechnisch adviseur van Koninklijke Ginkel Groep, je graag mee op de fiets door Amersfoort. Onderweg vertelt zij, en andere experts, over de kleurrijke bermen die de Ginkel Groep aanlegt en onderhoudt. De roadshow start om 12.00 uur met een lunch bij Parkhuis Amersfoort. Na een korte presentatie begint de fietstocht langs verschillende projecten met een duur van ca. 2 uur (ronde van 20 km). Voor fietsen wordt ter plekke gezorgd.

Meld je hier aan!

Datum: dinsdag 25 juni
Tijd: 12.00 - 15.00 uur
Startlocatie: Parkhuis, Amersfoort

bron: Van Ginkel Groep
FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!