De Toekomst van de stad I - 28 januari

Op 28 januari trapt FASadE het nieuwe jaar af met een eerste avond in een reeks over de Toekomst van de stad. De Jonge Honden van FASadE initiëren deze bijeenkomst en trekken daarbij samen op met een groep derdejaars studenten van de opleiding Facilitair Management aan de Hogeschool Utrecht te Amersfoort.

De avond bestaat uit twee delen:
- de inloop is vanaf 17.30 uur. Onder begeleiding van muziek van Yellow Caravan kunt u een hapje nuttigen. Er is volop ruimte voor ontmoeting en gespreksaanleiding wordt ook geboden. Zo is er het door de TU Twente ontwikkelde kaartspel, waarbij deelnemers worden uitgenodigd om een kort verhaal over de toekomst van de stad te schrijven, gebaseerd op 4 kaarten die als ingrediënt of inspiratie voor het verhaal dienen: '‘Designing for Controversies in Responsible Smart Cities’;

- vanaf 19.15 komen twee inspirerende sprekers aan het woord: Jeroen Ruitenbeek (supervisor langs Eem en Spoor) en Jan-Willem Wesselink (Future City Foundation). Aan de hand van nieuwe ruimtelijke opgaven én thema's als 'smart cities' worden de toekomst van Amersfoort en de ontwikkelingen binnen de ontwerpwereld in beeld gebracht. Aansluitend wordt een workshop georganiseerd; Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de nieuwe projecten die in Amersfoort op stapel staan? Hoe ziet de toekomst van de stad eruit?

Kortom, een hele fijne avond om te discussiëren over de stad!

De toekomst van de stad I

Locatie: Podium FLUOR, Oliemolenhof 22, Amersfoort
Datum: 28 januari 2020
Tijd: ontvangst, muziek, hapje, meet & greet 17:30 - 19:15 uur
Sprekers en workshop en borrelen na: 19.15 uur tot 22:30.
Tickets: €7,50, verkrijgbaar via eventbrite en wearepublic en aan de kassa bij FLUOR