Architectuurcafé "Door de ogen van ..." - 27 juni KAdECafé

Op donderdagavond 27 juni houdt FASadE Café in het KAdECafé. Een mooie gelegenheid om verder in te gaan op de bezochte projecten tijdens de Dag van de Architectuur, maar ook om te toasten op de zomer met andere architectuurliefhebbers!

Ook veel moois gezien afgelopen zaterdag? In Amersfoort werd de Dag van de Architectuur enthousiast gevierd. Het thema van de Dag van de Architectuur was dit jaar niet voor niets "Door de ogen van.." Tijdens de stadstours van FASadE kwamen niet alleen de architecten en beleidsmakers aan het woord, maar ook initiatiefnemers, bewoners en gebruikers. Wat hebben we gezien en wat vinden we er eigenlijk van? Het ArchitectuurCafé biedt een korte resumé en de gelegenheid om verder in te gaan op de bezochte en andere recent opgeleverde projecten. Wat zijn succesfactoren en waar dreigen ruimtelijke ambities zoek te raken?

De avond is met recht een ArchitectuurCafé: er is voldoende tijd om bij te praten en met FASadE een toast uit te brengen op de zomer! Heb je de Jonge Honden van FASadE nog niet ontmoet tijdens de stadstours? Tref ze dan deze avond in het KAdECafé.

Toegang: Gratis. Drankjes voor eigen rekening.
Datum en tijd: Donderdag 27 juni van 20.00 uur - 22.00 uur
Locatie: KAdECafé, Eemplein 77

Was je er de 15e niet bij, dan kun je natuurlijk wel gewoon komen. Wil je beslagen ten ijs komen: Klik hier voor de fietsroute of Klik hier voor de wandelroute.