Gastvrouwen / Gastheren gezocht!

FASadE is het Forum voor Architectuur en Stedenbouw in Amersfoort. Met een afwisselend programma brengt FASadE architectuur en stedenbouw bij een breed publiek onder de aandacht. FASadE diept (actuele) kwesties uit en zorgt met regelmaat voor een inhoudelijke confrontatie tussen architecten en stedenbouwkundigen, gemeente, projectontwikkelaars en woningbouwverengingen. Ook biedt het een podium ter inspiratie, kennisuitwisseling en om te netwerken. FASadE organiseert Architectuurcafés, tentoonstellingen, symposia, excursies, rondleidingen, de Amersfoortse Dag van de Architectuur en geeft publicaties uit.

In het kader van Mondriaan to Dutch Design organiseert FASadE een tentoonstelling in het Rietveldpaviljoen onder de titel ‘De Stijl voorbij. Gerrit Rietveld en de jaren vijftig.’. Het is een verrassend eigentijdse tentoonstelling in het karakteristieke en beeldbepalende Rietveldpaviljoen, aansluitend op de betekenis en het belang van architect en Stijllid Gerrit Rietveld, met de focus op de jaren vijftig van de vorige eeuw.

De tentoonstelling loopt van 15 september 2017 tot en met 22 april 2018.

Voor de duur van deze tentoonstelling is FASadE op zoek naar vrijwilligers in de rol van

GASTVROUWEN EN GASTHEREN

Als gastvrouw / gastheer maakt u deel uit van het balie / horeca-team en bent u het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. U ontvangt museumbezoekers en maakt hen wegwijs in het museum, serveert drankjes en versnaperingen, verricht kassawerkzaamheden, assisteert bij activiteiten, ontvangsten en evenementen en verricht lichte huishoudelijke hand- en spandiensten.

We zoeken vrijwilligers die 

  • Affiniteit hebben met kunst en cultuur en bereid zijn zich de basiskennis van het museum en de omgeving eigen te maken.
  • Een gastvrije, open instelling en representatieve uitstraling hebben.
  • Stressbestendig en communicatief sterk zijn en graag met mensen werken.
  • Enige ervaring met klantcontact en/of winkelwerkzaamheden hebben.
  • Volgens roosterdienst werken en zich hierin flexibel opstellen.
  • Beschikbaar zijn in de weekenden (minimaal twee dagen per maand in het weekend).
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebben, beheersing van Duits en Engels is een pre.
  • Bereid zijn aan te schuiven bij het teamoverleg.

Wij bieden
Alle gastvrouwen en gastheren tekenen een vrijwilligersovereenkomst en ontvangen voor hun werkzaamheden een vrijwilligersvergoeding. Wij bieden een leuke en afwisselende werkplek. Vrijwilligers krijgen korting in de museumwinkel en worden uitgenodigd voor vrijwilligersbijeenkomsten.

De vrijwilligersovereenkomst loopt tot en met april.

Interesse en/of vragen
Bent u geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij FASadE, of heeft u misschien nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Adinda van Wely, PR & Marketing of Johanna van der Werff, directeur  (www.fasade.nl).
Uw reacties zien we graag tegemoet, liefst met motivatie en relevante ervaring (CV). Deze kunt u richten aan: FASadE, t.a.v. Johanna van der Werff (directeur), Postbus 699, 3800 AR Amersfoort, of per e-mail naar secretariaat@amersfoort-in-c.nl

Met geschikte kandidaten voeren we zo spoedig mogelijk een kennismakingsgesprek om te bepalen of de wensen en verwachtingen van beide partijen op elkaar aansluiten.