Excursie Meander: Zaterdag 14 april 2018

Op zaterdag 14 april organiseert FASadE de presentatie en excursie naar het Meander Medisch Centrum waarin zal worden ingegaan op het ontwerp van het ziekenhuis en de vraag of de verwachtingen van vijf jaar terug zijn uitgekomen.

Meander Medisch Centrum opende eind 2013 haar deuren. Nu, vijf jaar en een aantal internationale prijzen later, functioneert het ziekenhuis alsof het er altijd geweest is.

Hans van Beek, van Atelier Pro tekende samen met zijn team indertijd voor het ontwerp. Atelier Pro had nooit eerder een ziekenhuis gebouwd. Hoe ging dit in zijn werk? Waar liep Van Beek tegenaan in het ontwerpproces en hoe kijkt hij aan tegen de huidige praktijk? Voldoet het aan de idealen en ideeën die hij indertijd koesterde? Hij zal bij de presentatie van het recent uitgekomen boek Kracht door wisselwerking ingaan op deze en andere vragen.

Op zaterdag 14 april organiseert FASadE de presentatie en excursie naar het Meander Medisch Centrum met medewerking van Hans van Beek en voor de tuinen met Bruno Doedens van DSlandschapsarchitecten.

Leg deze datum vast in de agenda! Tijden en andere praktische informatie volgen z.s.m.

Verzoek: Interesse in deze excursie? Laat ons dat weten via pr@fasade.nl! Bij grote belangstelling plannen we twee bezoeken op deze dag.