Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

Spiegelexpeditie

Vanaf 9 juni is de tentoonstelling MIRROR | MIRROR te zien in Kunsthal KAdE. Een tentoonstelling over de veelzijdigheid van het fenomeen spiegeling. In samenwerking met Kunsthal KAdE stelde FASadE speciaal voor families een spiegelexpeditie op door de binnenstad, waarin spiegeling en architectuur nadrukkelijk een rol spelen. Een leuke manier om in eigen stad samen op verkenning te gaan en anders te kijken naar de wereld om je heen.

 Bestel de spiegelexpeditie hier 

De spiegelexpeditie is voor €2,50 verkrijgbaar door via bovenstaande knop een mail te sturen naar FASadE. Daarnaast is het opdrachtenboekje te koop bij de VVV en in de KAdEShop, zodra de tentoonstelling  opent. Op de website van Kunsthal KAdE vind je actuele openingstijden.

COVID 19 en FASadE
COVID - 19 en FASadE / Lees meer
De COVID-19 crisis raakt iedereen. Met een aangepast programma blijft FASadE inspireren. Gezien de huidige ontwikkelingen laat FASadE programma alleen doorgang vinden als de 1,5m afstand goed gehandhaafd kan worden. Op eigen gelegenheid kun je op stap gaan met de architectuurroutekaarten langs het werk van stadsarchitecten C.B. van der Tak of D. Zuiderhoek. Binnenkort is er de Spiegelexpeditie.