Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap
Foto: Bram Petraeus;

FASadE

Het gesprek over de inrichting van stad en landschap essentieel. Het bepaalt hoe we naar school en ons werk gaan, waar we elkaar ontmoeten, hoe kinderen spelen, waar we initiatieven kunnen ontplooien en waar we de rust of de reuring kunnen zoeken.

Als Amersfoorts forum voor stedenbouw, architectuur en landschap stimuleert FASadE de ruimtelijke kwaliteit door te inspireren en kennis te delen. In en rond Amersfoort organiseert FASadE activiteiten voor professionals en voor niet-professionals: debatten, excursies, lezingen, filmvertoningen, tentoonstellingen, rondleidingen en events.

Daarnaast geeft FASadE publicaties uit. Actuele opgaven en aanleidingen maken het programma van FASadE afwisselend en divers. De samenwerking met verschillende culturele partners in de stad, zoals Kunsthal KAdE, Museum Flehite, het Mondriaanhuis, In De Elleboog, 033Fotostad, Scholen in de Kunst, filmtheater De Lieve Vrouw en Fluor033 levert steevast mooie activiteiten op. 

FASadE is een culturele non-profit organisatie die ambieert een breed publiek te betrekken bij het gesprek over de kwaliteit van de leefomgeving.

FASadE is vriend van Cirkelstad.

Sponsor of vriend van FASadE worden? 

 

Irene Edzes en Gaby ten Hove