Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

De Dag van de Architectuur 2023 - vr 16 en za 17 juni

De Dag van de Architectuur is een landelijk evenement, dat in vele steden en regio’s lokaal wordt georganiseerd. Elke stad en regio heeft het programma anders ingevuld, ook de datum kan afwijken. Zie de landelijke website en lokale partners voor actuele informatie. Dit jaar is het thema: 'Toegankelijkheid'.

'Toegankelijkheid' is breed te interpreteren en komt in het Amersfoortse programma van FASadE op verschillende manieren aan bod: van toegankelijkheid van het woningaanbod tot aan de invloed op de manier waarop je wilt wonen. 

Programma FASadE zaterdag 17 juni:

Ook op vrijdag 16 juni is er programma in het Hoefkwartier. Loop dan mee met de lunchwandeling, volg een mini-lezing of laat je creativiteit de vrije loop tijdens de placegame, georgansieerd door Hoefkwartier Amersfoort in samenwerking met Bureau Brick.

 

FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!