Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

Nog meer filmpjes van de DVDA2020

Zaterdag 20 juni a.s. is het de landelijke Dag van de Architectuur, met als thema 'Architectuur - een publieke zaak'.

Het programma is dit jaar 'coronaproof'. Rekening houdend met alle voorschriften, kan je op 20 juni lopend of fietsend langs een aantal bijzondere gebouwen en locaties gaan. Het enige dat je daarbij nodig hebt is je smartphone met een geïnstalleerde QR-code-app. Want dit jaar kan je de geselecteerde projecten niet écht bezoeken maar ga je er langs met je smartphone in je hand. Ter plekke tref je borden aan met QR-codes. Wanneer je die scant krijg je een kort filmpje te zien waarin een bewoner, architect of gebruiker iets actueels vertelt over de plek. TIP: neem met je smartphone ook je oortjes mee. De filmpjes kun je vanaf 20 juni ook op de VIMEO-pagina van FASadE bekijken.

De Dag van de Architectuur is een landelijk evenement, dat in vele steden en regio’s lokaal wordt georganiseerd. Vanwege corona is de landelijke coördinatie naar 2021 verzet. Elke stad en regio heeft het programma anders ingevuld, ook de datum kan afwijken. Zie de landelijke website en lokale partners voor actuele informatie.

Locaties QR-codes

Hans van Helden in het Rietveldpaviljoen
FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!