Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

FASadE heeft een nieuw gezicht erbij: Gaby ten Hove

FASadE is blij met de komst van Gaby ten Hove, die gaat ondersteunen op het vlak van communicatie en evenementen. Graag stelt zij zichzelf even voor:

Mijn naam is Gaby, ik ben 22 jaar jong en vol enthousiasme stap ik het volgende hoofdstuk van mijn carrière in. Mijn loopbaan is gestart in Breda waar ik begon met de opleiding International Built Environment aan Breda University of Applied Sciences. Tijdens deze opleiding ben ik aan een breed scala van stedenbouwkundige bedrijven en bureaus geïntroduceerd, waaronder een stage bij SVP Architectuur en Stedenbouw. De eerste stapjes naar Amersfoort waren toen al gezet. Mijn laatste jaar van de opleiding heb ik in Amsterdam gespendeerd. Ik heb daar de minor Stedenbouw en Landschapsarchitectuur aan de Academie van Bouwkunst gevolgd en mijn afstudeerstage afgerond.

Tijdens mijn opleiding maar voornamelijk tijdens de stages die ik heb gelopen, heb ik een passie ontwikkeld voor de kleinere/menselijke maat binnen stedenbouw. Het zijn de wijken, straten en gebouwen die het weefsel van een stad vormen en de mensen die er wonen die mij het meest inspireren.

Het is dan ook bijzonder dat ik bij FASadE terecht kon om me door te kunnen ontwikkelen, precies op deze raakvlakken. Het directe contact met diverse partijen en mensen die ook affiniteit hebben met stedenbouw zal mijn grootste bron van inspiratie zijn. Daarnaast zal ik me wekelijks bezighouden met het organiseren en door communiceren van evenementen in de Amersfoortse stedenbouw en architectuurwereld.

Ik hoop de komende tijd meer te leren over architectuur en de diverse stromingen binnen dit vakgebied. Met Irene aan het bureau tegenover mij merk ik al wel dat dat goed komt. Ook hoop ik vanuit mijn achtergrond in stedenbouw van meerwaarde te zijn. Ik zal verbanden leggen in de projecten en evenementen zodat er een variërend aanbod is voor de lezer.

Er ligt een enorme verscheidenheid aan projecten en evenementen voor me, elk met een zijn eigen unieke uitdagingen en kansen. Het eerste evenement dat ik ga bijwonen word de architectuurfilm in december in de Lieve Vrouw. Wellicht ontmoet ik een aantal van jullie daar.

Hoewel ik pas sinds kort in Amersfoort woon en werk, kan ik niet wachten om deze stad op een dieper niveau en op een hele andere manier te gaan bekijken. Werken bij FASadE kan hierin een grote rol vervullen.

FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!