Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap
Foto: Dirk Verwoerd

Gezocht: enthousiaste ontwerpers in Amersfoort

Na ruim twee jaar actieve bemoeienis met het programma van FASadE is het tijd voor een nieuwe lichting Jonge Honden. Daarom de oproep aan ontwerpers tussen de 21 en 29 jaar, die in Amersfoort woonachtig en/of werkzaam zijn op het gebied van stedenbouw, architectuur, landschapsontwerp en interieur om zich te melden als Jonge Hond bij FASadE!

De Jonge Honden vormen een zelfstandige club, die om de 6-8 weken bijeenkomt op een van de ontwerpbureaus. Ze kijken bij elkaar in de keuken, bouwen aan een eigen netwerk in de stad en zijn actief betrokken bij het programma van FASadE. Zo initieerden zij afgelopen jaren onder andere de Stadsbouwprijs. Inmiddels weten andere partijen, zoals de gemeente Amersfoort, de groep te vinden. Hieruit vloeien mooie samenwerkingsverbanden voort.

Zet je in voor een levendig architectuurklimaat in Amersfoort en meld je bij FASadE! Ben je de 29 al gepasseerd? Attendeer dan een jonge collega. FASadE streeft naar een brede vertegenwoordiging van Amersfoortse bureaus en disciplines.

FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!