Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap
Foto: Dirk Verwoerd

Rondje van de Stad 2021

Ook in 2021/2022 kun je weer een digitaal Rondje van de Stad lopen. Vanaf 12 september zijn er maar liefst drie gloednieuwe routes. De routes brengen je stuk voor stuk langs de culturele partijen, waaronder FASadE, en prachtige plekken die Amersfoort rijk is. Dus kies een route, loop, scan en geniet van wat Amersfoort op het gebied van kunst en cultuur te bieden heeft. 


Op 12 september tijdens het UITweekend, vieren we de lancering van de 3 nieuwe routes én de opening van het culturele seizoen. De routes kun je het hele jaar door lopen, maar speciaal op zondag 12 september word je langs de route verrast door GRATIS live-acts en activiteiten.  Zie hier het Live-programma van zondag 12 september. Stippel je route uit en laat je verrassen.

COVID 19 en FASadE
COVID - 19 en FASadE / Lees meer
Volgens de richtlijnen laat FASadE programma alleen doorgang vinden als de 1,5m afstand kan worden gehandhaafd . Op eigen gelegenheid kun je op stap gaan met de architectuur-routekaarten: langs bijzondere structuralistische gebouwen, langs het werk van stadsarchitecten C.B. van der Tak of D. Zuiderhoek. Bij de kaarten zijn ook opdrachtboekjes voor kinderen verkrijgbaar. Met de Spiegelexpeditie zie je Amersfoort weer door heel andere ogen.