Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

TIP: Architectuur Filmfestival Rotterdam 2022 (AFFR)

In een wereld die op zijn kop staat, waar de uitdagingen immens zijn en waar nieuwe werkelijkheden over elkaar heen buitelen, focust AFFR op een moment van stilstaan. Of in cinematografische termen: een freeze frame. Van 5 tot en met 9 oktober 2022 zijn Theater Zuidplein en LantarenVenster in Rotterdam de place to be voor iedereen die zich wil laten meeslepen door de beste documentaires, de spannendste speelfilms en de meest fascinerende shorts over stad en architectuur. 

AFFR 2022 verkent verschillende onderwerpen aan de hand van een reeks programmalijnen waarin kritisch geselecteerde films en documentaires centraal staan, aangevuld met verhelderende inleidingen en levendige debatten. Meer dan ooit is het Architectuur Filmfestival Rotterdam een kritisch referentiepunt met film te reflecteren op architectuur en de stad.

Kunt u er niet bij zijn? FASadE selecteert zoals ieder jaar een aantal films voor vertoning in Amersfoort, dus houd de FASadE-nieuwsbrief in de gaten!

FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!