Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap
Foto: Aanleg ecologische verbinding Melksteeg (H+N+S)

Tip: IVN Natuurlezing Ontwerpen met en voor de natuur

Ontwerpen met de natuur, zodat natuurwaarden een integraal én kwalitatief onderdeel zijn van een bouw- of inrichtingsproject. Dat dit kan zal Frank Talsma van H+N+S Landschapsarchitecten aan de hand van een aantal aansprekende projecten toelichten. Of het nu gaat over kustveiligheid, het verhogen van dijken, realisatie kantoorgebouwen of snelwegprojecten, de voorbeelden komen voorbij. Met extra aandacht voor het project Melksteeg op de grens van Amersfoort en Soest waar een nieuw natuurgebied aangelegd wordt.

De lezing is ook online te volgen via Natuurlezing | Ontwerpen met en voor de natuur, ook in de Melksteeg. Vragen stellen kan alleen live in Het Groene Huis. Meer informatie en aanmelden via IVN.

WNA Natuurlezingen worden georganiseerd door Werkgroep Natuurlezingen Amersfoort, een samenwerkingsverband van KNNV, IVN, Vogelwacht Utrecht en Gemeente Amersfoort.

Foto: Aanleg ecologische verbinding Melksteeg (H+N+S)
FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!