Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

Tip: Minisymposium Zorgzaam Wonen op Landgoed Blom

Op woensdagavond 25 oktober organiseert de Initiatiefgroep Landgoed Blom een minisymposium over zorgzaam wonen in Amersfoort. In aansluiting op het erfgoed van de Zusters van de congregatie van Mgr Blom willen de initiatiefnemers van Landgoed Blom woningen realiseren die ruimte bieden aan mensen die zorg behoeven. Van de 200 beoogde woningen zal 20 procent worden aangeboden aan mensen met een (uiteenlopende) zorgvraag. 

Wat vraagt dat van die woningen, de voorzieningen, de organisatie en de wijze waarop de mensen met elkaar samen wonen? Die vragen staan centraal tijdens het mini symposium.

In Amersfoort, maar ook daarbuiten, is al veel ervaring met zorgzaam wonen opgedaan. Het symposium is bedoeld om de kennis, ervaringen en ideeën op dit gebied uit te wisselen. 

Aan dit minisymposium werken onder andere mee:

Waar:                 Buitenhuis Blom (achter het AZC) 
Wanneer:          25 oktober 19.30u
Kosten:             Gratis

Aanmelden

FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!