Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

Tip: Bijeenkomst Cirkelstad over het nieuwe normaal

Op 1 december vindt een Community of Practice bijeenkomst plaats van Cirkelstad Amersfoort. Samen met ketenpartners gaat Cirkelstad in gesprek over het thema Het Nieuwe Normaal (HNN). Hoe kun je leren van HNN-evaluaties bij gerealiseerde projecten? En hoe zet je HNN in bij ontwerp/ aanbestedingsopgaven als een essentieel onderdeel van de transitie naar een circulaire bouweconomie? Als onderdeel van het opzetten van een OPEN Leeromgeving zijn 8 projecten in Amersfoort HNN-geevalueerd en de inzichten worden gedeeld.

Tijdens deze Community of Practice zal Sybren Bosch, die de projecten heeft geëvalueerd in samenwerking met de projectleiders/ opdrachtgevers zijn ervaringen en inzichten delen. De volgende projecten hebben meegedaan aan de HNN-evaluaties: Kantoor van Voskamp en Boersema, Woonwijk Soetserhof, Common Ground School Guido, Hoefse Hout, Lichtpen, Nieuwe Huis van de Stad. Samen leren door te doen!

Programma:
13:30 – inloop
14:00 – 14:10 Opening en introductie door Wytze Kuijper spinner Cirkelstad Amersfoort
14:10 – 14:30 Update Cirkelstad
14:30 – 15:00 Presentatie door Sybren Bosch over de HNN evaluaties
15:00 – 15:30 Discussie en vervolgstappen Open leeromgeving
15:30 – 16:00 Rondje langs de velden
16:00 – 17:00 Borrel

Aanmelden kan door een email te sturen naar: wytze@cirkelstad.nl

FASadE agendeert / Lees meer
FASadE gaat in gesprek over hedendaagse vraagstukken in de stad. Opgaven met betrekking tot architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp worden aangekaart en uitgelicht in debatten, lezingen en excursies. Kijk in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten!