Amersfoorts forum voor architectuur, stedenbouw en landschap

Expositie Salon033

De expositie Salon033, onderdeel van AMERSFOORT IN BEELD, is van 15 juli t/m 1 augustus te zien in het Rietveldpaviljoen. Deze expositie op het gebied van architectuurfotografie bevat onder andere foto's van Watze de Haan van de oude binnenstad, David de Vries toont zowel oud als nieuw beeld en Fred Oosterhuis laat gebouwen zien die zeer recent gebouwd zijn in Amersfoort. Kijk voor meer informatie op de website van 033fotostad.

Van 2 t/m 19 september is onze eigen tentoonstelling over Structuralisme in Amersfoort, Leusden en Hoevelaken in het Rietveldpaviljoen te zien. Prachtige foto's van architectuurfotograaf Dirk Verwoerd worden getoond. De tentoonstelling duurt maar kort, dus mis hem niet!

COVID 19 en FASadE
COVID - 19 en FASadE / Lees meer
De COVID-19 crisis raakt iedereen. Met een aangepast programma blijft FASadE inspireren. Gezien de huidige ontwikkelingen laat FASadE programma alleen doorgang vinden als de 1,5m afstand goed gehandhaafd kan worden. Op eigen gelegenheid kun je op stap gaan met de architectuurroutekaarten langs het werk van stadsarchitecten C.B. van der Tak of D. Zuiderhoek. Binnenkort is er de Spiegelexpeditie.