Rietveldpaviljoen: Flehite tijdelijk te gast

Museum Flehite ondergaat momenteel een grondige renovatie. Vanaf eind mei vinden tentoonstellingen daarom tijdelijk plaats in het Rietveldpaviljoen Amersfoort aan de Zonnehof. Vanaf mei 2018 is Museum Flehite er te gast met twee tentoonstellingen. De museumcollectie is daarmee in een totaal andere ambiance te zien. Een mooie gelegenheid voor een hernieuwde kennismaking met de topstukken van Flehite. Vanaf 19 mei tot en met 23 september is tentoonstelling Armando tot Mondriaan tot Wolter te zien.

Meer info over de tentoonstelling.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 11:00-17:00 uur, maandag gesloten.

Entreeprijzen

Volwassenen: € 8,-
CJP / studentenpas: € 5,-

Gratis:
Museumkaart
Kinderen en jongeren t/m 18 jaar
ICOM
Rembrandtpas
Leden van de Oudheidkundige Vereniging Flehite (OVF)
Vrienden van Museum Flehite

Bereikbaarheid en parkeren

Bezoekadres:
Zonnehof 8 
3811 ND Amersfoort
T 033 – 7200890

Route en parkeren met de auto:
Plan uw route via Google Maps

In het centrum van Amersfoort bevinden zich diverse parkeergarages. De dichtsbijzijnde is Soeverein op de hoek Stadsring/Arnhemseweg (op enkele minuten loopafstand van het Rietveldpaviljoen). Voor een overzicht van alle parkeergarages zie de website van Parkeerservice Amersfoort.

Route met het openbaar vervoer:

Vanaf NS-station Amersfoort is het Rietveldpaviljoen prima te bereiken per bus. Stadsburg 8 (richting Schuilenburg) stopt bij de bushalte Zonnehof-West aan de Utrechtseweg, op enkele minuten loopafstand van het Rietveldpaviljoen. Daarnaast stoppen er meerdere stads- en streekbussen bij de iets verderop gelegen halte De Kei aan de Stadsring. Meer ov-informatie, inclusief reisplanner, vindt u op 9292.nl.

Toegang en parkeren voor minder validen:

Met een gehandicaptenparkeerkaart kan in Amersfoort geparkeerd worden in alle zones en op alle parkeerplaatsen met uitzondering van de parkeergarages. Binnen de gemeente Amersfoort mag bovendien, in afwijking van het landelijk beleid, worden geparkeerd op alle parkeerplaatsen in de vergunninggebieden en mag er tevens, zonder betaling, worden geparkeerd bij parkeermeters en -automaten.

Meer informatie over parkeren voor gehandicapten.